Om Ramex

Vi på ab Ramex självtillverkar produkter av hög kvalité. Vi har ett brett sortiment och kundanpassande produkter, allt efter era önskemål. Hos oss hittar du bra personlig service för att du ska trivas hos oss. Vi ser fram emot ett samarbete med dig så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta de rätta produkterna!

 

Vi är ett familjeföretag som grundades år 1962 och befinner oss i Örsundsbro med vårt kontor och vår produktion under ett och samma tak. Idag har vi ca 20 anställda där vi har lång erfarenhet och stort verksamhetskunnande. Vi säljer endast via vårt rikstäckande återförsäljarnät i Sverige men är också representerade på ett flertal platser runt om i Norden.

 

___

Affärside

ab Ramex affärside är att genom lång erfarenhet och ett stort kunnande marknadsföra och producera ett brett sortiment med miljövänliga produkter som har hög kvalité för offentlig miljö.

 

 

simbolo_ponto_verde

 

___

I samband med att vi ISO-certifierat oss 2009-03-27 har vi ingen separat miljöpolicy utan istället en verksamhetspolicy som sammanfattar tidigare policys på ett bra sätt. Certifikatet hittar du här.

 

 

Historia

1962 grundades  familjeföretaget AB Ramextavlan  i Örsundsbro av Uno Pettersson och hans fru Vera. Tillverkningen av anslagstavlor bedrevs i liten omfattning i en källarlokal. Största delen levererades till skolor. Två anställda. Årsomsättningen var då 29 361 kronor. Efterfrågan på anslagstavlor ökade och källarlokalen blev snart för liten. En mindre snickerifabrik byggdes men även den blev för liten. 1968 byggdes en ny snickerifabrik på industriområdet i Örsundsbro. ...

Läs mer

Vad vi gör

ab Ramex affärside är att erbjuda ett prisvärt, miljövänligt och brett sortiment av produkter för offentlig miljö som håller god kvalitet. Vi har lång erfarenhet, stort verksamhetskunnande och bygger upp långvariga relationer med våra leverantörer.   Vi självtillverkar våra produkter – allt från anslagstavlor, låsbara anslagsskåp till konsthyllor, skärmar och mycket mer! Välkommen att utforska vårt breda sortiment....

Läs mer
Offertförfrågan